heerlijk water van

Drentse bodem

WAAROM ANL’EAU?

 

WATER IS NODIG VOOR EEN GEZONDE LEEFSTIJL.

Het grootste gedeelte van ons lichaam bestaat uit water, zo’n 70 tot 75%. Water is voor ons lichaam naast voedsel een onmisbare brandstof. Via eten en drinken krijgen we idealiter dagelijks 3 liter water binnen. Naast het water in ons bloed is water in ons lichaam nodig voor een goede werking van onze organen zoals hersenen, longen, spieren, hart lever en je botten. Door voldoende water te drinken , zorg je er voor dat je bloed dun genoeg blijft om goed door je lichaam te kunnen stromen, waardoor je lichaam weer in staat is om voedingsstoffen en afvalstoffen te transporteren. Water tekort zorgt voor een verminderd functioneren van onze organen. Dit kan leiden tot klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn en het gevoel niet helder te zijn. Een paar glazen water drinken kan daar tegen dan helpen. 

WATER GAAT GOED SAMEN MET KOFFIE.

Dat koffie zorgt voor vochtafdrijving, dat is niet waar. Hooguit prikkelt de cafeïne in de koffie je blaas een beetje, waardoor je van koffie iets eerder gaat plassen. Dat je naast je espresso in hippe koffiebarretjes een glaasje water krijgt, is dus niet om uitdroging tegen te gaan, maar om met het water je smaak te neutraliseren. Want na een paar slokken water, proef je de smaaktonen van de koffie veel beter. Dus water is niet onmisbaar naast koffie, maar gaat er wel goed mee samen.

 

 

SAMENSTELLING

De samenstelling van ons water (aantal milligram mineralen per liter):

  • Calcium: 58mg
  • Kalium: 2,5mg
  • Magnesium: 4,8mg
  • Natrium: 20mg
  • pH: 7,6 pH
  • Chloride: 19mg
  • Sulfaat: 0,5mg
  • Nitraat: 0,5mg
  • Waterstofcarbonaat: 220mg
  • Elektrisch geleidend vermogen 20 ℃: 36mS

DE WINNING VAN ANL'EAU WATER

Anl’eau water wordt gewonnen en gebotteld door waterbottelarij Drenthe. Na winning wordt het water gezuiverd  van micro-organismen, metalen en zouten door middel van omgekeerde osmose. Reverse osmosis (RO) ofwel omgekeerde osmose is een behandeling waarbij water onder hoge druk door een reeks speciale filters wordt gevoerd. Daarna wordt het water direct gebotteld. Dit alles volgens de richtlijnen van de AWCN, en onder de zeer strenge controle van de Voedsel- en Warenautoriteit. Het eindresultaat is heerlijk fris en zuiver Drents water van een constante hoge kwaliteit.

HEEFT U NOG VRAGEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Anl’eau is via geselecteerde wederverkopers verkrijgbaar in heel Nederland.  Wilt u meer weten over Anl’eau water? Of over de watercoolers van Anl’eau?  Neem dan contact met ons op.